menu
menu
 

Praia do Vau » Portugal

In de Portugese Algarve ligt vlak bij Praia do Rocha een klein plaatsje waar de Portugezen zelf heel graag komen...

 

April 2009

Dit was de eerste vakantie met Jolijn erbij. Met een kind van ruim anderhalf jaar oud worden vakantieprioriteiten opeens heel anders gesteld. De keuze viel op een appartement zodat we zelf alles in de hand hadden. Zo zit je dan opeens om 7 uur 's ochtends in je onderbroek op de bank of aan tafel met zijn drietjes te ontbijten.

Prachtige en soms rustige stranden

Als het eb is kun je soms stille baaien te voet bereiken. Let wel op want als het vloed wordt kun je er niet meer uitkomen! Het is dus met vloed niet zonder gevaar! Zeker als je bedenkt dat je in stille afgelegen baaien vaak de enige bent en er niemand in de buurt is...

Appartementen Jardim do Vau

Niet duur en toch meer dan voldoende faciliteiten. Buitenbad en binnenbad met bubbelbad en sauna. Voor de kinderen een leuke en ruime speeltuin. Het mooie rustige strand van Praia do Vau is direct via een trap bereikbaar.

Rustig en niet al te toeristisch

Vlak bij Portimao ligt het stand van do Vau; Praia do Vau. Een rustig maar prachtig strand. Er zijn er voldoende winkeltjes en restaurants. De grotere plaatsen zijn goed bereikbaar.

Nuttige links over Praia do Vau

Nuttige links of meer weten over Praia do Vau? Neem dan gerust contact met ons op of kijk verder via onderstaande linkjes die ons wel relevant genoeg lijken:

»Portugal Startpagina
» De Algarve begint hier

Advertenties

Sitemap