menu
menu
 

Agadir » Marokko

Richting het zuiden van Marokko heb je ook in de winter vaak grote kans op mooi weer...

 

Februari 2006

Een breed strand, een boulevard van een paar 100 meter met PizzaHut, Mac Donalds etc. Dat, de haven en souk heeft Agadir (anno 2006) te bieden. Niks meer dan dat....

Vriendelijk?

De vriendelijkheid die wij hebben ervaren werd gevoed door het idee dat men iets aan je kon verdienen. Niet vreemd als je bedenkt hoe arm men hier is.

Enorm contrast

Slechts de betere hotels bieden comfort en hygiene. Al een paar 100 meter buiten het centrum komt de stank en armoede je tegemoet.

Aanrader; de souk

Een dagje naar de souk (de plaatselijke markt) met een taxi. Hier geen toeristisch gebeuren maar zien, ruiken en ervaren hoe het er echt aan toe gaat. Alles is er te koop.

Agadir, hotel Tafoukt Beach

Het 4 sterren hotel Tafoukt Beach waar wij logeerden heeft een ouder deel en een nieuw deel. De kamer in het nieuwe deel beviel ons niet. We hebben ter plaatse bij betaald voor een suite aan het strand in het oudere deel. Het sanitair was in het ouder deel misschien iets verouderd ten opzichte van het nieuwere deel maar het uitzicht direct aan het strand was niet te evenaren!

Zonzeker

Een goede reden om buiten het zomerseizoen naar Agadir af te reizen is het klimaat. Agadir heeft een zeer breed strand. Wat dat betreft is het een goede en zonzekere reisbestemming.

Toeristisch

Het contrast tussen het "echte" Marokko en het "toeristische" Marokko is echt enorm. Agadir is bedoeld om geld te verdienen en dat merk je overal aan.

Nuttige links over Agadir

Wil je meer weten over Agadir? Neem dan gerust contact met ons op. Helaas hebben wij (nog) geen relevante links over Agadir kunnen vinden...

Advertenties

Sitemap