menu
menu
 

Lanzarote » Puerto Calero

Bij Lanzarote denk je al snel aan massatoerisme. Toch kun je op het Canarische eiland Lanzarote ook een ander soort vakantie doorbrengen!

 

***** Hesperia Lanzarote

Puerto Calero ligt tussen de toeristische plaatsen Puerto del Carmen en Playa Blanca. In Puerto Calero kun je de jachthaven en een paar restaurantjes vinden. Op loopafstand ligt het 5 sterren hotel Hesperia Lanzarote met ruime suites en luxe zoals jacuzzi en enorme kingsize bedden.

De beste stranden op Lanzarote

Rustige strandjes Natuurlijk kun je de drukke toeristische stranden aan de boulevards bezoeken. Wil je echt mooie en rustige stranden zien, dan ga je naar Playa de Papagayo. Dit strand is via een beschermde natuurgebied bereikbaar. Je moet wel een auto huren anders kom je er niet. Het is absoluut de moeite waard!

Hotel Hesperia Lanzarote

Puerto Calero is er net even wat chiquer en rustiger. Wij hebben er ons prima vermaakt in het vijf sterren hotel Hesperia Lanzarote. Wij hebben gelogeerd in een ruime suite met bubbelbad. Naast de presidentiële suite dus lekker luxe! Ook in de normale kamers geniet je natuurlijk van dezelfde atmosfeer.

Onze beste tip: El Golfo

El Golfo is een klein dorpje met een aantal visrestaurants. In El Golfo geen drukke boulevards maar authentieke rust. De vis wordt op het versteende lavastrand voor het restaurant schoon gemaakt.

Nuttige links over Lanzarote - Puerto Calero

Nuttige links of meer weten over Lanzarote? Neem dan gerust contact met ons op of kijk verder via onderstaande linkjes die ons wel relevant genoeg lijken:

» NIEUW: Royal Lanzarote
» Lanzarote startpagina
» Lanzarote begint hier
» Enorm veel Lanzarote

Advertenties

Sitemap