menu
menu
 

La Palma » Todoque

Dit Canarisch eiland, niet te verwarren met Las Palmas op Gran Canaria, is één van onze favortiete bestemmingen! Vijf uur vliegen en je bent op La Palma.

 

Geen massatoerisme

La Palma is één van de rustigere Canarische eilanden. Hier geen drukke stranden en massa's toeristen maar rust en ruimte.

Caldera Taburiente

De Caldera is waar men veelal voor komt. Een prachtig gebied dat door Unesco tot biosfeer reservaat is uitgeroepen. Hoewel wij geen echte wandelaars zijn, is het beslist de moeite waard om zoveel mogelijk te zien van dit prachtige gebied.

Roque de Los Muchachos

Een reis naar het hoogste punt van het eiland waar je één van de belangrijke sterren observatoriums kunt vinden. Het uitzicht is schitterend!

Todoque, Casitas Las flores

Wij hebben in Todoque een vrijstaand huisje gehuurd met zwembad genaamd Casitas las Flores. Een eenvoudig huisje met mooie tuin. Er zijn drie andere geschakelde huisjes. De matrassen waren niet zo best maar verder weinig klachten.

Onze beste tip:

Huur een auto. Zeker als je ergens een huisje huurt is een auto een must. Een auto huren op La Palma is vaak goedkoper door het direct bij het boeken van de accomodatie / vlucht te regelen. Eenmaal op het eiland heb je niet altijd keuze.

Verborgen stranden op La Palma

La Palma is geen strandeiland zegt men. Toch zijn er leuke (kleine) standen. Verscholen tussen bananenplantages vonden we weggetjes naar stille baaien. Zo hebben wij een paar leuke (verborgen) standjes met zwart lava zand gevonden waar je helemaal lekker alleen was. Let wel op eb en vloed! Zeker in (verlaten of stille) baaien moet je rekening houden met de invloed van het getijde.

Nuttige links over La Palma

Nuttige links of meer weten over La Palma? Neem dan gerust contact met ons op of kijk verder via onderstaande linkjes:

» NIEUW: Royal La Palma
» La Palma startpagina
» La Palma startkabel
» La Palma begint hier

Advertenties

Sitemap