menu
menu
 

Istanbul stedentrip » Turkije

Amsterdam of Rotterdam zijn maar kleine dorpjes vergeleken met Istanbul. Istanbul spreekt tot de verbeelding. Istanbul is echt.

 

Metropool

Er is zo enorm veel te zien, je komt tijd en ogen tekort. Moskee en Kathedraal, waar je ook kijkt overal vindt je oude religieuze gebouwen. Massa's mensen in de souks; de bazars en markten. Hoewel we niet verlegen zaten om kleding en nep merk artikelen kon je hier wat dat betreft wel aan je trekken komen.

Oost en west komen samen

In Istanbul komen oosten en westen echt samen. De mensen lijken nuchter en vriendelijk.

Kies voor een stadshotel

Wanneer je een stad bezoekt is het hotel eigenlijk niet meer dan een plek om te slapen en ontbijten. Het leukst is het dan om een hotel te vinden in het midden van het centrum. Zo kun je alles goed te voet doen.

De georganiseerde gids

In een metropool als Istanbul is er natuurlijk genoeg te zien en te doen. Hoewel het leuk is om alles op eigen houtje te ontdekken, kan een gids vaak net even wat meer vertellen en aanbevelen. Er zijn in Istanbul zeker genoeg georganiseerde gidsen te vinden die Nederlands spreken.

Nuttige links over Istanbul

Nuttige links of meer weten over Istanbu;e? Neem dan gerust contact met ons op of kijk verder via onderstaande linkjes die ons wel relevant genoeg lijken:

» Istanbul startpagina

Advertenties

Sitemap