menu
menu
 

Jolijn

Jolijn is een leeuwin uit 2007. Waar blijft de tijd. Dansen is haar ding. Inmiddels gaat ze drie dagen in de week naar de selectie van de dansschool.

 

Tot de basisschool

Tot aan de basisschooltijd vonden het wel prima om wat foto's en achtergond informatie via dit medium te delen. Dat kwam erop neer dat knutselen, knippen, plakken, tekenen, Loomen en dansen bijna dagelijkse kost was. Nu het hele kleine er wel af is, hebben we besloten om via dit medium niet heel veel meer dan dat te vermelden.

Jolijn anno nu

Via de bekende social media kun je als vriend of bekende van ons uiteraard meer actualiteiten en informatie over Jolijn vinden.

Interessant genoeg?

Marnix Zandijk

Marnix

Rustig en een beetje een perfectionist. Kan niet zo goed tegen rommel. Gelukkig gelukkig getrouwd met Tabitha en een hele trotse vader.

Meer Marnix »

Tabitha

Tabitha

Kalm, zorgzaam en graag bezig met het groen in en om ons huis. Gelukkig ook gelukkig getrouwd met Marnix en een trotse moeder.

Meer Tabitha »

trouwringen Marnix Tabitha bruiloft

Onze bruiloft

Op een prachtige zonnige zaterdag, lang geleden in oktober 2006, zijn we met elkaar getrouwd. In het Heerenhuys in Rotterdam.

Over onze bruiloft »

Wout

Wout

Wout is een echte stoere leeuw uit 2010. Alles wat wielen heeft is tof. Binnen is het iPad en Netflix. Buiten is het skelteren en voetballen.

Meer Wout »

Sitemap