menu
menu
 

Wout

Wout is een leeuw uit 2010 en leert tegenwoordig netjes schrijven en lezen op school. Inmiddels dus al een flinke jongen die heel goed weet wat hij wel of niet wil.

 

Tot de basisschool

Tot aan de basisschooltijd vonden het wel prima om wat foto's en achtergond informatie via dit medium te delen. Dat kwam erop neer dat alles wat wielen heeft Wouts speciale interesse had en heeft. Nu het hele kleine er wel af is, hebben we besloten om via dit medium niet heel veel meer dan dat te vermelden.

Wout anno nu

Wout is lekker actief en helpt heel graag. Of het nu gaat om het beslag van een taart mixen of de zwaardere klussen. De schroeftol kent voor Wout geen geheimen. Via de bekende social media kun je als vriend of bekende van ons uiteraard meer actualiteiten en informatie over Wout vinden.

Interessant genoeg?

Marnix Zandijk

Marnix

Rustig en een beetje een perfectionist. Kan niet zo goed tegen rommel. Gelukkig gelukkig getrouwd met Tabitha en een hele trotse vader.

Meer Marnix »

Tabitha

Tabitha

Kalm, zorgzaam en graag bezig met het groen in en om ons huis. Gelukkig ook gelukkig getrouwd met Marnix en een trotse moeder.

Meer Tabitha »

trouwringen Marnix Tabitha bruiloft

Onze bruiloft

Op een prachtige zonnige zaterdag, lang geleden in oktober 2006, zijn we met elkaar getrouwd. In het Heerenhuys in Rotterdam.

Over onze bruiloft »

Jolijn

Jolijn

Jolijn is een lieve leeuwin uit 2007. Gek op dansen. Gaat inmiddels vier uur per week naar de dansselectie.

Meer Jolijn »

Sitemap