menu
menu
 

Verbouwing ¹ » de kinderkamer

De kinderkamer wilden we in ieder geval rustig en neutraal maken. Massief eiken vloerdelen op de vloer en de masieve balken van het dak in het zicht.

 

Nostaglie door hergebruik

Het wiegje waar papa Marnix zelf nog in heeft gelegen is in het begin gebruikt als wieg voor Jolijn. Uiteraard met nieuwe matras en bekleding. De kledingkast en commode waar Tabitha op werd verschoond als baby zijn ook hergebruikt voor Jolijns oude babykamer. Natuurlijk hebben we wel de kleuren uit de 70-er jaren wat verfrist.

Niet van deze tijd

Hoewel het natuurlijk erg leuk is om oude meubels her te gebruiken, merk je wel dat in ergonomisch opzicht het tegenwoordig allemaal een stuk beter is. Een nieuwe commode is veel hoger en ruimer. Ook zijn nieuwe wiegjes wat hoger en minder kwetsbaar, zo lijkt het.

Bekijk meer van deze verbouwing

keuken gladde wand zonder tegels

De Keuken

De achterkamer hebben we bij de oude keuken gevoegd. Hierdoor onstond er een mooie en ruime basis voor een echte leefkeuken.

Ga naar de keuken »

badkamer met dubbele regendouches

De badkamer

We wilden twee grote regendouches en samen tegelijk kunnen douchen. We hadden dus extra warm water capaciteit nodig.

Ga naar de badkamer »

zolder dak isoleren

Van vliering naar zolder

Deze zolderetage was een vliering die je met een ladder kon bereiken. Door vaste trap op maat werd de eerste stap gezet naar een goed bereikbare zolder.

Ga naar de zolder »

Geen genoeg van verbouwen en klussen?

bekijk onze tweede verbouwing

Verbouwing²

De verbouwing van een jaren 70 woning. Meer ervaring. Meer geld maar minder tijd én een baby van 3 maanden. De ene verbouwing is de andere niet...

Bekijk de verbouwing² »

Klustips en het Lewisplaten verhaal

Klustips?

Als je net als wij niet bang bent om (zelf) te verbouwen, bekijk dan ook zeker eens onze objectieve en nuttige klustips. Zeker weten dat je er iets aan hebt.

Bekijk onze klustips »

Sitemap